Filorga Medical

TÄYTEAINEET

TÄYTEAINEET YKSILÖLLISEEN KÄYTTÖÖN

Hyaluronipohjaisia täyteaineita käytetään ihon kosteuttamiseen, juonteiten täyttämiseen ja kasvonjen nuorekkuuden palauttamiseen.

100% POTILAISTA OLI TYYTYVÄISIÄ VÄLITTÖMÄÄN HOITOTULOKSEEN*

100% OLI EDELLEEN TYYTYVÄISIÄ 6 KK KULUTTUA*

ERINOMAINEN SIEDETTÄVYYS*
NÄKYVÄSTI TEHOKAS*

WSRS: Wrinkle Severity Rating Scale, juonteiden vaikeusaste-asteikko.
5 = hyvin voimakas, 4 = voimakas, 3 = keskivaikea, 2 = lievä, 1 = ei juonteita

KESKIMÄÄRÄINEN TULOS ENNEN INJEKTIOHOITOJA = 3.1
KESKIMÄÄRÄINEN TULOS INJEKTIOIDEN JÄLKEEN = 1.3*

LEARN MORE THE TREATMENT IN PRACTICE

*Kliinisen tutkimuksen ensisijaisena tarkoituksena oli selvittää X-HA3 täyteaineen tehoa ja turvallisuutta. XHA3 injektioita annettiin nenä-suupieli ja suupielijuonteisiin, 2 viikon välein. Seuranta-aika 6 kuukautta.

Tavallisimmat sivuvaikutukset:

Paikallinen tulehdusreaktio (punoitus, turvotus, ihottuma), kutina ja lievä kipu ja paineluarkuus injektioalueella. Nämä oireet korjautuvat yleensä viikon kuluttuessa.Injektioalueelle voi kehittyä muhkuroita tai värimuutoksia. Hyaluronihappo-injektioihin voi harvoin liittyä myös vakavia sivuvaikutuksia – kudosten kuoliota, märkäpesäkkeitä tai granuloomia. Pistoshoitoa antavilla lääkäreillä pitää olla valmiudet näiden sivuvaikutusten tunnistamiseen ja hoitoon.

 

14-04-FILORGA-GP-001

MESOTERAPIA

IHON LAATUA PARANTAVA HOITOMUOTO

Filorgan laboratoriossa kehitettiin ensimmäiset ihon ikämuutoksia vähentävät mesoterapialiuokset, jotka stimuloivat oman ihon uudistumisprosesseja. Mesoterapialla palautetaan ihon nuorekkuutta, kiinteyttä ja hehkua.

KIINTEYS, KOSTEUS ja HEHKU:
NUOREKKAAMPI IHO PIDEMPÄÄN

Elvyttävä hoito stimuloi ihon uudistumista sisältä ja tulokset näkyvät jo muutaman hoitokerran jälkeen.

KESKIMÄÄRÄINEN ARVIO 5 HOITOKERRAN JÄLKEEN*

97% POTILAISTA TYYTYVÄISIÄ HOITOON*

LEARN MORE THE TREATMENT IN PRACTICE

*Monikeskustutkimus, 40 potilasta, 5 hoitokertaa NCTF 135HA 15 päivän välein. (1) 67% prosentilla. (2) 73% prosentilla (3) 83% prosentilla. (4) 83% prosentilla.

HELLÄVARAISET KEMIALLISET KUORINNAT

TASOITTAVAT, KIRKASTAVAT ja KIINTEYTTÄVÄT

Anti-aging kuorintaa käytetään sekä kasvojen, kaulan, dekolteen että kädenselkien ihon uudistamiseen. Hellävarainen kuorinta tasoittaa ihon värivirheitä, kirkastaa sävyä ja kiinteyttää ihoa.

IHO UUSIUTUU NÄKYVÄSTI

FILORGAN kuorinnat eivät aiheuta näkyvää ihon  hilseilyä. Pintarypyt tasoittuvat, ihohuokoset supistuvat  ja ihon epätasaisuudet vähenevät. Lopputuloksena on uudistunut, kirkas ja samettisen pehmeä iho.

LEARN MORE THE TREATMENT IN PRACTICE