TIME-FILLER EYES®

TÄYDELLINEN SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Täydellinen silmänympärysvoide

FILORGAN KEHITTÄMIIN ANTI-AGEING –HOITOIHIN PERUSTUVA KORJAAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE – JUONTEET VÄHENEVÄT, KATSEESTA TULEE NUOREKKAAMPI JA AVARAMPI

  • Rypyt: Rikastettu aktiiviaineiden triolla [hyaluronihappo + tripeptidi + kuoriva aktiiviaine], joka rentouttaa ilmejuonteita ja tasoittaa silmänympärysryppyjä.
  • Silmäluomet ja ripset: Kohottava yhdistelmä aktiiviaineita vähentää yläluomien ihon veltostumista. Samanaikaisesti matrikine-peptidi lisää myös silmäripsien tuuheutta.
  • Silmänaluskuopat ja tummat silmänaluset: kiinteyttävät mikrokapselit lisäävät silmänalusihon täyteläisyyttä. Vaikuttavat aktiiviaineet vähentävät silmänalusihon pigmenttimuutoksia kirkastaen ihoa ja vähentäen tummia silmänaluksia.

Tulos: Päivä päivältä juonteet silottuvat, silmäluomet kiinteytyvät ja tummat silmänalukset kirkastuvat. Nuorekas katse palautuu.

Samettisen voidemainen koostumus

Aamuin illoin puhdistetulle silmänympärysiholle. Jo pieni määrä hoitovoidetta riittää. Taputa hellävaraisesti silmänympärysiholle, silmäluomien iholle ja ripsien tyviin.