Usein kysyttyä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


FILORGAN VEITSETTÖMÄT ANTI-AGING HOIDOT

Mikä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo, ihon luontainen sokeriyhdiste, on yksi tärkeimmistä ihon ekstraselluraarimatriksin (ECM) koostumusosista, jossa se osallistuu ihon rakenteiden ylläpitoon. Hyaluronihappo toimii ihon suojaverkon täytteenä, suojaten fibroblasteja ja auttamalla ylläpitää kollageenijuosteiden järjestystä. Hyaluronihappo kykenee sitomaan painoonsa nähden 1000-kertaisen määrän vettä. Tämän ominaisuuden johdosta hyaluronihappo on tärkeä kosteustasapainon ylläpitäjä.

Hyaluronihappoa löytyy monista elimistä, kuten ihosta, rustokudoksesta ja silmän lasiaisesta. Lääketieteessä hyaluronihappoa käytetään sekä silmäkirurgiassa, nivelrikon hoidossa että esteettisissä täyteainehoidoissa. Erityisen laajassa käytössä ovat hyaluronihappovalmisteet ryppyjen täyteaineina ja ihon tehokosteuttajina.

Minkälaista hyaluronihappoa Filorgan tuotteissa käytetään?

Filorgan tuotteet sisältävät korkean molekyylipainon hyaluronihappoa, joka on pakattu chronosphere-mikrokapseleihin. Joissain tuotteissa käytetään myös matalamman molekyylipainon mikrofragmentoitua hyaluronihappoa.

Miten tämä poikkeaa täyteaineista?

Ihonhoitotuotteissa Filorgan hyaluronihappoa on muokattu niin että se imeytyy suoraan ihon läpi.

Mikä on NCTF®?

NCTF® on Filorgan kehittämä ihoa uudistava ja elvyttävä yhdistelmä, joka sisältää 54 aktiiviainetta (vitamiineja, koentsyymejä, aminohappoja ja mineraaleja).

Mitä ovat Chronospheret?

Chronospheret ovat mikrokapseleita, joiden avulla hyaluronihappo ja NCTF-kompleksi saadaan imeytymään  ihoon ja vaikuttamaan  ihossa pitkäkestoisesti.

Mitä on mesoterapia?

Mesoterapia on ensisijaisesti esteettisessä lääketieteessä käytetty menetelmä, jossa vaikuttavat aineet viedään ihoon pienten neulanpistojen avulla. Filorgan NCTF-mesoterapialla elvytetään ja kosteutetaan ihoa voimakkasti. Mesoterapia tasoittaa pintajuonteita, parantaa ihon väriä ja koostumusta.

HYVÄ TIETÄÄ

Mistä voin ostaa Filorgan tuotteita

Medi-cosmetique® tuotteita myydään monissa hoitoloissa, apteekeissa ja myymälöissä ympäri Suomen. Katso lähimmät jälleenmuyyjät oheiselta kartalta.

Tuotteita voit ostaa myös maahantuojan verkkokaupasta ihonet.fi.

Onko mahdollista tilata näytteitä?

Emme toimiteta näytteitä postitse. Näytteet ovat saatavissa jälleenmyyntipisteissämme, joissa koulutettu henkilökunta neuvoo teitä parhaiten soveltuvien tuotteiden valinnassa. Samalla voitte testata tuotteita iholla ja tutustua niiden kosmeettiseen tuntumaan.

TUOTETIEDOT

Mistä löydän Filorgan tuotteiden koostumusosat?

Tuotepakkauksessa on aina merkattuna täydellinen INCI koostumusosa-seloste.

Onko Filorgan tuotteissa aktiivisia keihotekoisia ainesosia?

Filorgan tarkoituksena on tarjota mahdollisimman tehokkaita ainesosia, ja siksi monissa tuotteissamme on synteettisia molekyylejä, jotka ovat luonnonmukaisia ainesosia tehokkaampia.

Käytetäänkö Filorgan tuotetestauksessa eläinkokeita?

Emme testata tuotteitamme eläimillä ja noudatamme tässä Euroopan Unionin sääntöjä.

Kuinka kauan avattu tuote säilyy käyttökelpoisena?

Parasta ennen päivämäärät on merkattu pakkaukseen.